Camel coat

Coat: Hugo Boss // Turtleneck: Tiger of Sweden // Skirt: Stella Nova // Shoes: Lille Vinkel


Photo by: Haovu

Som jeg nevnte i forrige innlegg, ville jeg dere skulle holde dere oppdatert. Dette fordi jeg i syv uker fremover har fått gleden av å gjøre en spennende jobb for Egertorget. Jeg har blitt tildelt ansvaret for å markedsføre hele senteret via sosiale medier, i hovedsak instagram og kommer dermed til å dele masse fine bilder på deres og min egen instagramkonto. De av dere som følger meg på instagram kommer nok til å se at jeg også opererer på en annen konto, og om dere vil følge med meg på dette morsomme oppdraget er det bare å begynne å følge #egerkarljohan.

I dag har jeg vært på omvisning på hele senteret, samt en hyggelig presselunch som dere vil bli servert noen bilder fra i morgen. Dessuten har jeg investert i et par lekre boots som dere også vil få se snart. Sistnevnte svei litt i lommeboken kan man si…

Håper dere har hatt en fin mandag. Skal virkelig bli flinkere til å oppdatere bloggen nå fremover, promise!

Camel coat

Legg att eit svar