My daily makeup routine

Fikk spørsmål for en liten stund tilbake fra en leser som lurte på om jeg kunne skrive et innlegg om hverdgssminken min.Vel, nå har jeg endelig fått tid til lage en oversikt over sminkeproduktene jeg anvender daglig.

Bildene står i rekkefølge etter hvordan jeg påfører sminken, hvor jeg som regel starter med å legge concealer og foundation, etterfølgt av et par lag med mascrara. Deretter påfører jeg først et lysere pudder, det fra dior, under øyeparti og langs haken, for så et dekkende lag med true match powder fra Loreal. Jeg hadde ikke mulighet til å ta bilde av øyenbrynspennen jeg pleier å bruke, da den nesten er tom, men i det siste har jeg hatt en fra Ysl, som jeg har vært fornøyd med. Etter å ta tegnet øyenbrynene, legger jeg rouge solpudder på kinnbena og litt på nesen og i pannen. Jeg avslutter med et tynt lag med øyenskygge og leppestift.

Håper dere likte innlegget!

My daily makeup routine

Legg att eit svar