Julen 2017

Da er vi i full gang med jula og det går i spising, tvkos, spill og avslapping her som hos de fleste andre tenker jeg… MEN jeg blir faktisk mektig imponert over de som er ute og sykler og løper og det som er i jula, det er kjempe bra!! Min trening denne julen består av pussing av vegger på Shape og en gåtur innimellom ;-) Blir nok ikke stort mer enn det…. Tar denne julen her som en skikkelig opplading til januar for da skal jeg nemlig ha mer timer enn hva jeg har hatt på lenge så det gleder jg meg utrolig mye til :-D

I dag er det ribbemiddag hos oss her i Moksheimåsen så da får vi både svoger med familie, mamma og tante på besøk :-) Bordet er dekket og Issac har kontroll på ribba (håper jeg…) :-D

Ha en famtastisk jul videre dere! Nyt tiden istedenfor å ha dårlig samvittighet, hverdagen kommer tidsnok her igjen og så lenge du er strukturert og kommer tilbake i gode rutiner igjen har kroppen bare godt av disse små “avbrekkene” innimellom.

Julen 2017

Legg att eit svar