Hjemmeelektronikk på dine vilkår

Har tv-en din tatt kvelden? Eller kanskje støvsugeren sviktet idet katten sølte blomsterjord over hele stuen? Kanskje ønsker du å oppgradere en eldre modell. Finn riktig nettbutikk for dine behov. Men hvorfor handle på nett, spør du? Den største fordelen er at vi vet vi vil få en bedre pris på varen der enn i butikk. Det å kunne plukke opp sin vare hos sitt lokale postkontor er også et pluss. Man slipper masete selgere som vil prakke på deg ting du ikke trenger. Det er også mer oversiktlig. Og du har tilgang til kundeservice ved behov.

Hos CDON.COM kan du handle din hjemmeelektronikk i ro og mak fra godstolen. Ingen fulle varehus. Ingen stress. CDON.COM er Nordens største varehus. De har et enormt utvalg. Her vil du garantert finne det du leter etter. I tillegg er det ikke bare hjemmeelektronikk du finner her. Nei, her kan du slå flere fluer i en smekk. Nettbutikken har et enormt utvalg innen en rekke kategorier:

 • Elektronikk
 • Film og musikk
 • Spill og gaming
 • Klær og sko
 • Sport og hage og hjem
 • Bøker
 • Mobiltelefoni
 • Friluft
 • Interiør og møbler
 • Leker
«Customer experience of the year 2015» - Nordic ecommerce award.

Mer å spare.
For at du som kunde skal kunne spare enda mer, kjører CDON.COM stadig nye prisgunstige nyheter, kampanjer og rabattkoder - CDON rabattkode er 10%. Denne kan brukes i kassen ved kjøp. Absolutt den beste metoden DU kan spare penger på! Størrelsen på bedriften gjør at de får veldig fine innkjøpspriser. Som igjen gir deg veldig fine priser.

Betaling og frakt.

CDON.COM er kjent for å ha en rask leveringstid. Små pakker og brev havner direkte i postkassen. Større pakker kan du hente på ditt lokale postkontor. Du finner egen pakkesporing for din leveranse på deres sider. Lagrer du ditt mobilnummer, vil du få en SMS når din leveranse er ankommet.

Du kan være sikker på at du får en trygg handel hos CDON.COM. Om varen skades eller forsvinner under transport, står selger ansvarlig for dette.

CDON.COM tilbyr en rekke betalingsalternativer. Slik at du kan velge det som passer deg. Kjente alternativer, så du vet at du vil gjøre en trygg handel. Her kan du velge mellom kortbetaling, faktura, betalingsutsettelse, Qliro konto, PayPal og «kjøp nå, betal senere»-kampanjer.

 • Fri frakt over 800,-
 • Betalingsutsettelse
 • Sikker betaling
 • Rask levering
 • Trygg handel
 • God service
 • Stort utvalg
Besøk CDON.COM for en trygg, rimelig og oversiktlig handel.
Hjemmeelektronikk på dine vilkår

Legg att eit svar