Inspiration on my mind…

Det er lørdag kveld og i skrivende stund sitter jeg å funderer på hvordan jeg skal ta fatt på journalistikk- oppgaven vi fikk utdelt i går. Oppgaven går ut på å skrive en sak rundt et av temaene under konferansene ved Norwegian Fashion Hub neste uke. Hvordan kan jeg gå i gang med en sak om noe som skal skje neste uke?, spør du. Jo, det skal jeg fortelle deg. Jeg skal velge tema og gjøre grundig research for å kunne være forberedt dersom det eventuelt skulle dukke opp en anledning til å få et par ord med foredragsholderen.

Akkurat nå er det mye mer inspirerende å gjøre research på alt annet enn det oppgaven tematiserer. I stedet for å gå i gang med det samme, valgte jeg for eksempel heller å lage et innlegg med inspirerende bilder enn å sette meg ned og google «Designers beyond Sustainability».

Jeg får se hvor langt jeg kommer i kveld. Det er tross alt lørdag kun en gang i uken, så dersom jeg gjør en liten innsats nå med en gang, kan jeg benytte resten av kvelden til å kose meg med en god film og litt frukt eller noe annet som måtte friste meg.

Forresten så er jeg satt opp som assistent ved Norwegian Fashion Hub, og det vil derfor bli noen lange dager fremover. Jeg skal allikevel forsøke å ta meg tid til å legge ut noen antrekksbilder i morgen. Nå må både jeg og dere nyte resten av kvelden, før det er for sent. Vi prates!

Inspiration on my mind…

Legg att eit svar