Instagram lately

1. I helgen fikk jeg meg nye negler, samt skaffet meg en fire- paletters øyenskygge fra Clarins i nr. 02. 2. Rolige kvelder alene i Oslo. 3. Jeg sluttet å bruke extentionet og begynte å finne nye måter å fikse håret mitt på. 4. Nappet og tegnet øyenbrynene, men nå har jeg begynt å spare. Vurderer å spare til jeg får ganske mye øyenbryn, får så å farge dem litt mørkere. 5. Pastabakeriet med mor helgen før den som var. 6. Cafe i Stavanger med kjæresten.

De to første månedene har gått utrolig fort. Jeg er litt lei meg for at jeg ikke har tatt i bruk kamera mitt mer, og fått til noen ordentlige bilder. Men lysten og prioriteringen har ikke helt vært der. Satser på at jeg blir mer motivert ettersom det blir lysere kvelder og varmere i været. Har hatt en fin vinterferie hjemme, og det er faktisk ikke så lenge til jeg drar jeg igjen.

Om to helger drar jeg hjem i anledning en større feiring. Tror ikke jeg vil nærmere inn på hva og hvem, men det får dere vite etterhvert. Har hvertfall funnet antrekk og bestilt hjemreisen..

Instagram lately

Legg att eit svar