V O G U E + Chanel

Det er utrolig så vanskelig det skal være å velge den riktige fargen som kler akkurat deg best. I dag stod jeg minst en halvtime før jeg klarte å bestemme meg for hvilken leppestift jeg skulle gå for denne gang.Vanligvis er jeg impulsiv og bestemt, men når det kommer til sminke, blir jeg ekstremt kresen og ubesluttsom. Da jeg til slutt hadde bestemt meg for den mest nude- fargede av de to fra Chanel, kom det frem at akkurat denne var utsolgt. Dermed var valget enkelt; jeg måtte gå for det andre alternativet, en frisk Canotier 41 Chanel. På vei hjem klarte jeg ikke unngå å røske med meg forside- Kate i Mai- utgaven av britiske Vogue. Fashionaddicted.

Ellers blir jeg i Oslo i påsken. Tenker å bruke tiden til eksamensforberedelser og slappe av og lese motemagasiner. Dessuten skal jeg jobbe et par dager, noe som alltid kommer godt med.

Håper dere alle koser dere i påsken.

V O G U E + Chanel

Legg att eit svar