Hairtalk

Forandring fryder, eller hva? Det er ofte når jeg ser på bilder fra tidligere at jeg legger merke til hvilke frisyrer jeg kledde og hvilke jeg ikke burde gå for igjen. For litt over to år siden klippet jeg bob, noe jeg var veldig fornøyd med til å begynne med, men gikk lei av etter hvert. Etter at jeg klippet det kort for første gang, var håret mørkebrunt, men jeg fant snart ut at jeg ville bli lysere. Det resulterte først i lysere striper, for så å fylle på med bleking. Som dere ser på bildet nede til venstre, ble ikke resultatet det helt optimale. Meningen var at jeg egentlig skulle bli blond, men dit kom jeg aldri. Dermed gikk jeg over til en dyp brunfarge, og har i grunnen fortsatt i den retningen. Med eller uten extentions, har jeg alltid følt meg hakket mer meg selv med mørkt hår.

Nå mot sommeren tenker jeg å gjøre en forandring, men akkurat hva er jeg ikke sikker på. Jeg vurderer tanken om å gå til en dyktig frisør her i Oslo og sette på tape extentions til sommeren. Eller enkelt og greit bare freshe opp med en litt lysere brunfarge eller hakket mørkere enn det jeg har nå.

Hva synes du at jeg kler best?

Hairtalk

Legg att eit svar